Training

 Wanneer zijn de lessen?

 

Maandag 9.30 tot 12.30 UP-Level praktijkspeuren

Maandag: 9.00 tot 15.00 praktijkspeuren

Dinsdag: 9.00 tot 15.00 praktijkspeuren

Donderdagochtend: 10.00 tot 13.00 Detectiewerk L1 en 2 (vanaf sept 2018 ook L 3,4 en 5)

Donderdagavond: 18.00 tot 22.00 Detectiewerk L 1 en 2

Donderdagavond: WS verhard praktijkspeuren ( in Mei, juni en September)

Vrijdag: 8.00 tot 15.00 praktijkspeuren

Vrijdagavond 18.00 - 22.00 Detectiewerk Level 3, 4 & 5

Zaterdag: 8.00 tot 17.00 praktijkspeuren

 

De lessen worden overdag gegeven in het winterseizoen.

In het zomerseizoen zullen er ook speuractiviteiten in de avond gepland gaan worden. In de zomer bij hoge temperaturen is het ook mogelijk om 'smorgens al heel vroeg te komen dauwtrappen.

De lessen kunt u voor vast afspreken, eens in de week, eens in de 2 weken of eens in de maand, of flexibel wanneer het u uitkomt. 

Mocht u echter enkel een andere dag in de week kunnen, geef dit dan aan. Dan kan er in de toekomst rekening gehouden worden met de lesdagen. ( Email voor meer informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 Lessen dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden, anders moet ik ze helaas in rekening brengen.

 

 

 

 

Wat handig is om mee te nemen voor een speurles:

- Uw hond

- Water voor uw hond

- Speurtuig

- Speurlijn ( 10meter)

- Lievelings speeltje ( mocht de hond graag daarmee beloont worden!)

 

 
 
 
       
Drinken tijdens de les.                              

                                                                      Speurneus.                                                                                                                       Speeltje als beloning.
 

 

 

Onze school is voor de volgende plaatsen binnen 30 a 45 minuten te bereiken:

We richten ons aandachtsgebied vooral uit West-Brabant: Bergen op Zoom, Roosendaal, Zevenbergen, Moerdijk, Etten-Leur en Sint-Willibrord.

En de cursisten uit Zeeland als bijvoorbeeld plaatsen als: Capelle, Goes, Middelburg, Vlissingen, Renesse, Terneuzen, Nieuwe-Tonge, Herkingen.

Maar onze school is ook makkelijk te bereiken voor de mensen uit het zuiderlijke deel van Zuid-Holland met een reistijd van om en nabij de 30 minuten: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Numansdorp, 'S Gravendeel, Strijen en Hellevoetsluis.

Vergeet niet dat we ook voor onze zuidelijke buren België op een aantrekkelijke locatie zitten. Over de A4 zijn wij voor Belgische cursisten ook makkelijk te bereiken voor bijvoorbeeld de plaatsen: Antwerpen, Kalmthout, Brasschaat, Sint-Niklaas,  Mechelen en Zelzate. En natuurlijk de niet genoemde kleinere plaatsen.

Belgische plaatsen die met een uur te bereiken zijn, zijn onder andere: Hasselt, Gent, Brussel en Leuven. En daarbij denkend aan de omliggende kleinere plaatsen.