Contact

 

Contact:

 

Nathascha van der Heiden

Je kunt een email sturen naar:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Administratie is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.
Mails worden in 8 werkdagen beantwoord.

 

KvK 53954270

IBAN: NL87 ABNA 0470 0252 98

BIC: ABNANL2A

 

Lessen dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden, anders moet ik ze helaas in rekening brengen.

 

 

 

 

 

 

Onze school is voor de volgende plaatsen binnen 30 a 45 minuten te bereiken: (Maud)

We richten ons aandachtsgebied vooral uit West-Brabant: Bergen op Zoom, Roosendaal, Zevenbergen, Moerdijk, Etten-Leur en Sint-Willibrord.

En de cursisten uit Zeeland als bijvoorbeeld plaatsen als: Capelle, Goes, Middelburg, Vlissingen, Renesse, Terneuzen, Nieuwe-Tonge, Herkingen.

Maar onze school is ook makkelijk te bereiken voor de mensen uit het zuidelijke deel van Zuid-Holland met een reistijd van om en nabij de 30 minuten: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Numansdorp, 'S Gravendeel, Strijen en Hellevoetsluis.

Vergeet niet dat we ook voor onze zuidelijke buren België op een aantrekkelijke locatie zitten. Over de A4 zijn wij voor Belgische cursisten ook makkelijk te bereiken voor bijvoorbeeld de plaatsen: Antwerpen, Kalmthout, Brasschaat, Sint-Niklaas, Mechelen en Zelzate. En natuurlijk de niet genoemde kleinere plaatsen.

Belgische plaatsen die met een uur te bereiken zijn, zijn onder andere: Hasselt, Gent, Brussel en Leuven. En daarbij denkend aan de omliggende kleinere plaatsen.

 

 Onze school is voor de volgende plaatsen binnen 30 a 45 minuten te bereiken: (Bij Nathascha, Irene, Marjan)

De 2e speurlocatie ligt ten zuiden van Den Hout. Je kunt vanuit Oosterhout, Breda, Chaam, Eindhoven, Tilburg, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Tilburg, Dordrecht en Gorinchem deze locatie makkelijk en snel bereiken binnen 30 tot 45 minuten.

 

 

Mijn TAU met zijn handler Maurice.