SPEURVAKANTIE Bugey

Speurvakantie FRANKRIJK Bugey

 

 

 

 

Wat gaan we zoal doen tijdens de vakantie?

 • Praktijkspeuren.
 • Werken naar verhard speuren.
 • In stedelijk gebied speuren.
 • Speuren langs en door water.
 • Speuren met obstakels ( zoals hekken en smalle doorgangen).
 • Verwijsmethode leren.
 • Zoeken en detecteren.
 • Een stukje theoretische kennis over geur en sporen.
 • Voor elkaar sporen uitlopen
 • Scenario training ( voor gevorderden.)
 • enzovoorts!

 

 Het tarief voor de speurlessen is berekend per persoon.

Zorg voor een redelijke conditie voor jezelf en voor je hond!

 

Lesgeld:
€ 395,- per speurkoppel ( geleider-hond)

Er zijn geen extra kosten verbonden aan partners zonder hond, die mee gaan met de les. Je mag dan helpen met de sporen lopen!

 

Inschrijven:

Inschrijven kan door middel van een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld bij de email dat het gaat om een inschrijving. Je krijgt dan een factuur voor het lesgeld €395,- en de te betalen kosten aan Goute La Vie. Na betaling van de factuur is je inschrijving officieel.

Inschrijven kan alleen 1 hond per persoon die mee is. Bijv. Kom je met 2 personen, dan kan je max, 2 honden laten speuren.

 

Speurweek:

22 april tm 29 april 2023

(Nog 1 plaats in B&B kamer, nog 1 plaats camping)

 

B&B Camping:

Goute La Vie is overgenomen door nieuwe Franse eigenaren.  We zijn er afgelopen zomer 2021 twee keer zelf geweest om te logeren op de camping met onze camper. De sfeer is ontzettend relaxt en de eigenaren zijn rustige mensen die de boel netjes houden en je als gast goed verzorgen! Hun eigen jonge herdershond is een sociaal lief dier. Ze hebben een mooie ruime kippenren en een prachtige moestuin. Verse eitjes en verse groenten uit eigen tuin horen bij de heerlijk bereide maaltijden.
Anders dan de voorgaande jaren zal de week als ALL-inclusief aangeboden worden. Dit betekend dat je ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn bij de prijs. Tijdens de maaltijden zijn de drankjes exclusief. Tijdens de speurlessen zorgt TauTrack/Hikedogs voor koffie en thee en wat lekkers.

Honden kunnen met maximaal 2 op de kamers. In goed overleg kunnen honden buiten het terrein in de directe omgeving goed uitgelaten worden en eventueel loslopen. Op het terrein houden we de honden aangelijnd zodat het voor de honden die het lastig vinden ook een leuke vakantie is!

 

1-persoonskamer met eigen badkamer:                        € 765.00

2-persoonskamer met eigen badkamer:                       € 1050.00

1-pers Camperen tent/caravan/camper:                       €   485.00

2-pers Camperen tent/caravan/camper:                       €   785.00

Lesgeld speurweek ( los gerekend!)                              €  395.00

 

Corona:
De maatregels die dan gelden, houden we aan. Als je de reis boekt, houden we je uiteraard op de hoogte van de maatregelen in Frankrijk.
Als de grenzen sluiten, zal je het hele bedrag van je reis terug geboekt krijgen met aftrek van €25,00 administratiekosten.

 

Reisverzekering: zorg voor een reis en annuleringsverzekering!