DETECTIEWEEKEND Duitsland

 

Net aan het begin van de Eifel in Duitsland is een mooie gastvrije herberg, Strotzbüscher Mühle. Hier hebben we een fijn onderkomen bij Sonya en Hans.

Het is een zeer hondvriendelijke B&B en camping. Doordat we hier in het voor en najaar/winter verblijven is het niet mogelijk om met je eigen campeermiddel te overnachten op de camping. We verblijven met zijn alle in de herberg en maken gebruik van de Galagkamer waar diverse zitjes zijn en waar we bij de bar zelf ons drinken kunnen pakken.

De herberg is onze basis plaats waar we het weekend beginnen met een heerlijk 3-gangen diner en na het diner in de galagkamer nog even verder kunnen kennismaken met elkaar.

De volgende morgen staat er een heerlijk vers ontbijt klaar. Tussen de middag staat er een overheerlijke lunch op ons te wachten! Na het speuren komen we weer bij de herberg waar even vrije tijd is en waarna we ook weer een heerlijk 3-gangen diner krijgen.

Zondagmorgen beginnen we ook weer met het ontbijt en het bespreken van de dagindeling. Tussen de middag is er weer een heerlijke lunch. Na het speuren van het middagprogramma, sluiten we de dag gezamenlijk af en gaan we richting huis.

Zondag aan het einde van de middag vertrekken we weer naar huis. Er is wel mogelijkheid tot bijboeken van meer nachten, deze dienen dan apart geboekt te worden via Hans en Sonya.

 

Het detectie speuren is voor ieder niveau (vanaf SIFD level2) toegankelijk. We werken met 2 SIFD LEVEL 3 instructeurs in 2 groepen. In het ochtend en in het middagdeel zullen we wisselen van instructeur. Zowel de zaterdag als de zondag. Ook maken we gebruik van wisselende locaties om de stoffen weg te leggen, zou heb je iedere sessie weer een nieuwe uitdaging met je hond.

Je kunt meedoen met deze vakantie als je SIFD LEVEL 2 behaald hebt op je eigen hondenschool. Heb je SIFD LEVEL 2 nog net niet op zak, maar je hond kan al wel leuk een ruimte zoeking doen? Twijfel dan niet en vraag per mail wat we voor je kunnen betekenen!

Je neemt je eigen geurpotten mee. Al de geuren die je jou hond hebt aangeleerd kunnen mee en zullen we ook in overleg met jou gaan wegleggen op de locatie. Sorteerproeven zitten niet standaard in het programma, maar wil je daar specifiek op trainen? Geef dit aan per mail. We maken er voor iedereen een maatwerk training van!

 

Het Detectieweekend prijs is inclusief:

-          2 lesdagen met 1 hond

-          2 zoekingen met je eigen hond per dag

-        Er zijn punten te behalen!! (Klein beetje competitie, maar vooral leerzaam!)

-         Iedereen werk op zijn/haar eigen detectie niveau (vanaf SIFDlevel 2)

-        Les van beide Leven 3 SIFD Instructeurs Megin & Nathascha

-        Certificaat van deelname

-        Theorie

-          Ontbijt

-          Lunchpakket

-          Diner

 

We hebben de hele herberg tot onze beschikking. De kamers bestaan uit 1 of 2 persoons kamers. Er zijn kamers bij waar je een eigen douche/toilet heb, de andere kamers delen de douche/toilet op de gang met elkaar. Op volgorde van binnenkomst qua boeken, zullen de kamers gereserveerd worden. Op de 2 persoonskamers zijn de bedden gescheiden. We hanteren een per persoons prijs per kamer. De 2 persoonskamers met 2 personen is €325,- p.p. De 2 persoonskamer met 1 persoon is €355,- p.p.

De prijzen zijn berekend per persoon inclusief 1 hond. Heb je meer honden per handler die je wilt mee laten speuren? Mail dan voor de lesprijs per hond extra.

 

2020

 

Weekend - 2020 DETECTIEWEEKEND

6, 7 en 8 november 2020

Bezet: app 1,  kamer 3, kamer 1, app 3, fam kamer.

 

 

 


 

 

 

 

 Meer informatie over de Muhle: www.strotzbüschermühle.de

Boekingen doe je via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Reserveringen zijn op volgorde van betalingen die binnenkomen. Is je kamer betaald, ben je zeker van je plaats!