HikeDogs©

 

 

 

Je kunt met TauTrack ook op stap in het buitenland. Dit is ontstaan door de nieuwsgierige aard van Nathascha, die graag pioniert en dingen uit probeert. Het is begonnen met de liefde voor de plaats Cerin in Du Bugey in Frankrijk. Dit is werkelijk zo'n mooi gebied! Hier moeten meer mensen van weten. De combinatie van Bourgondisch genieten en speuren en van een prachtig gebied genieten...wat wil je nog meer?

Doordat de afstand naar Frankrijk voor een aantal cursisten toch erg ver is en voor even een weekend weg, dit ook ver weg is. Is er uiteindelijk gekozen voor een net zo prachtige locatie in de Duitse Vulkaan Eifel. Hier gaan we met een groep voor de weekenden heen. Niet alleen om te speuren, maar ook om hondenwandelvakanties te doen. Er zijn prachtige wandelingen door dit gebied mogelijk. Ook hier is het genieten van heerlijke maaltijden, prachtige natuur en met je hond op pad!

Voor de zomer in het hoogseizoen is er ook een mogelijkheid om een SummerCamp te genieten bij TauTrack. Dit doen we in Nederland op de Brabantse Wal. Een uitermate geschikt gebied om onder de hoge bomen wat koelte te vinden. Daardoor is het mogelijk om toch met mooi weer ook heerlijk te kunnen speuren voor een aantal dagen achter elkaar. Bij SummerCamp boek je alleen de lessen. Logies of camping zal je zelf moeten regelen.

 

De mogelijkheden om tijdens deze vakantiereizen te leren, ontdekken en experimenteren is enorm. Iedereen komt met zijn eigen verwachting en doelen. Daar gaan wij met zijn allen voor zorgen om deze waar te maken. Samen werken en samen genieten!