WORKSHOP Detectie

DETECTIEWERK WORKSHOP

Op aanvraag voor je hondenschool, rasvereniging, fokkers...etc

 

Op Schiphol wel eens besnuffeld door een hond die op zoek is naar drugs? Wel eens gehoord van honden die kanker bij mensen kunnen opsporen of honden die getraind zijn om geld te zoeken? Dat zijn detectiehonden.

 

Tijdens deze workshop detectiewerk ga je met je eigen hond aan de slag. Je leert je hond een bepaalde geur te zoeken en aan te geven dat hij deze geur gevonden heeft. Dit kan van alles zijn, thee, geld , tabak etc.

 

Lijkt het je leuk om te ervaren of er in jouw hond een detectiehond schuilt, schrijf je dan in voor deze workshop. De workshop is geschikt voor alle honden, jong of oud, groot of klein. Je zult verbaasd staan van het reukvermogen van jouw hond!

 

De workshop wordt gegeven door Nathascha van der Heiden en Megin Mastenbroek.  Nathascha is speurinstructeur en instructeur zoekhond level 2.  Megin Mastenbroek is instructeur Zoekhond level 1. Beide opgeleid Wesley Visscher. Er is plaats voor 10 combinaties met hond, daarnaast is het ook mogelijk om zonder hond mee te doen.

 

................................

Kosten, incl koffie, thee en wat lekkers:

€ 62,50 per combinatie met hond

€ 35,00 pp . Als je komt kijken zonder hond

 

 Inschrijven: Via het AANMELDFORMULIER

 Maximaal 10 hond/handlers

 

Locatie:

Provincialeweg 85, 4909 AG  Oosteind. Er is voldoende parkeerruimte tegenover de praktijk op de parkeerplaats. Aan de Provincialeweg zelf mag je niet parkeren, maak dus gebruik van de parkeerplaats bij de kerk. Indien hier geen plaats is, kunt u gratis parkeren op de grote parkeerplaats bij de tennisbaan (ingang via de steeg bij huisnummer 81)